Servia Heren 2 sterker dan Limes

De heren van Servia heren 2 staan zaterdagmiddag vol goede moed weer op het veld om het thuis op te nemen tegen Limes heren 3. De club uit Utrecht staat voor aanvang van de wedstrijd op de laatste plaats in de competitie, maar ook Servia kent geen beste seizoenstart.

In de eerste set pakt Servia een grote voorsprong. En ondanks dat, wanneer heren 2 op setpoint staat, het gat meer dan tien punten bedraagt, weet Limes toch nog tot 19 punten te komen. Daarna weet Servia het wél af te komen en wint het de set (25-19). In de tweede set zakt de energie ietwat weg bij Servia, maar weet het ook deze overtuigend te winnen (25-15). In set 3 spelen de heren van Servia hun beste spel. Met veel lange servicereeksen eindigt de set in winst met een stand van 25-13. De laatste set is dan ook een kwestie van de wedstrijd uitspelen en de vijf punten in Vianen houden. Dat lukt (25-19) en daarmee wint Servia heren 2 dit seizoen voor de eerste keer met 4-0 en verdubbeld het hiermee het aantal verzamelde punten.

Aanstaande vrijdag reizen de mannen af naar Geldermalsen waar een wedstrijd tegen Go ’97 op het programma staat. Daarin zal opnieuw gevochten worden voor een overwinning.