Leden-info

Wist je dat Servia een hele mooie clublijn heeft, mét korting?!

Competitie

Trainen en wedstrijden
Een competitielid, zowel in de jeugd als bij de senioren, traint (minimaal) 1x per week en speelt daarnaast gedurende het seizoen bijna ieder weekend een wedstrijd. Meer informatie over de trainingstijden is te vinden onder het kopje “informatie”. Wanneer je meer wilt weten over de wedstrijdschema’s, kijk dan bij het kopje “wedstrijdzaken”.

Senioren
Servia heeft diverse heren- en damesteams die allen spelen in de Nevobo-competitie. Deze teams komen uit in verschillende klassen, variërend van de 3e Divisie tot de 4e klasse in het district West.

Meetrainen?
Als je een keer wilt komen kijken of meetrainen, stuur dan een mail naar bestuur@servia.nl.

Mini volleybal
Je kunt al komen volleyballen als je 4 jaar bent! Elke zaterdagochtend is er dan de zogeheten ‘Volleybal Speeltuin’.  Met veel toestellen en ballen ga je spelen en zo leer je volleyballen. Je wordt er lekker moe van en je bent een heel uur in beweging. Wil je hier aan meedoen? Kom dan gewoon een keer op zaterdag kijken, neem wel je gymschoenen mee. We starten om 9.15 uur.

Als je te goed of te oud wordt voor de speeltuin dan kun je doorstromen naar mini niveau 2,3 of 4. Deze niveaus trainen elke week 1 keer en spelen per seizoen een aantal (6 of 7) toernooien. Heb je dit goed doorlopen dan kun je door naar niveau 5 en 6. Je traint dan 2 keer per week en speelt elke zaterdag een wedstrijd.

Meetrainen?
Als je een keer wilt komen kijken of meetrainen, stuur dan een mail naar mini@servia.nl

Jeugd volleybal
Zodra je niveau 6 bij de mini’s ontgroeit, wordt het tijd om door te stromen naar de jeugd. Er zijn jongens- en meisjesteams. Als je doorstroomt ga je eerst naar de C-jeugd (12-13 jaar), dan de B-jeugd (14-15 jaar) en tot slot de A-jeugd (16-17 jaar). Alle teams trainen minimaal 1 keer per week en spelen ook wekelijks wedstrijden. De trainingsavonden zijn maandag of donderdag. Dit kan per seizoen verschillen en is afhankelijk van de beschikbaarheid van de trainer.

Meetrainen?
Als je een keer wilt komen kijken of meetrainen, stuur dan een mail naar bestuur@servia.nl.

Meer dan volleybal alleen
Naast het trainen en de wedstrijden zijn er heel veel andere activiteiten. Er is een Mini-Activiteiten-Commissie en een Jeugd-Activiteiten-Commissie die diverse leuke activiteiten organiseren voor naast het volleyballen.