Teams

Competitie
Servia wordt op dit moment vertegenwoordigd door meerdere heren- en damesteams, die allen spelen in de Nevobo-competitie. Deze teams komen uit in verschillende klassen, variërend van de 2e divisie tot de 4e klasse in het district West.

Recreanten
Servia heeft heren- en damesrecreatieteams. Zij spelen enkele toernooien per jaar. Daarnaast is er een recreanten mix competitieteam welke om de week een wedstrijd spelen. Keertje meedoen? Mail bestuur@servia.nl.

Volleybal overdag
Volleybal overdag is gericht op volwassenen (dames en heren) die iedere donderdagmiddag van 14.00 tot 15.30 uur in sportcentrum Helsdingen een partijtje spelen. Het motto is sportiviteit en gezelligheid. Er wordt geen training gegeven met oefenstof, maar gewoon lekker een wedstrijdje gespeeld. Keertje meedoen? Mail volleybaloverdag@servia.nl

Jeugd
De jeugdafdeling van Servia bestaat uit diverse jongens- en meisjesteams (ABC jeugd van 12 t/m 18 jaar) die uitkomen in de Nevobo-competitie.

Mini’s
Kinderen t/m 12 jaar spelen circulatie mini volleybal (CMV). Dit is in zes niveaus ingedeeld. De kinderen die niveau 1 t/m 4 spelen, hebben af en toe een minitoernooi. Vanaf niveau 5 doen zij mee aan de wekelijkse competitie.

Voor kinderen vanaf 4 jaar is er elke zaterdag bij Servia de volleybalspeeltuin, waarbij ze op een leuke wijze motorisch vaardig worden.