Over Servia

Servia is dé volleybalvereniging van Vianen.

Servia is een actieve vereniging voor alle leeftijden en heeft ongeveer 250 leden. Er wordt binnen Servia zowel competitief als recreatief gespeeld. Volleybal is een leuke manier om samen met andere mensen aan sport te doen. Het is de combinatie van techniek, snelheid, competitie en teamgeest die veel mensen aantrekkelijk vinden. Bij Servia vinden we het belangrijk dat ieder lid naar eigen vermogen moet kunnen spelen. Willen winnen vinden we belangrijk maar met plezier spelen is bij Servia minstens net zo belangrijk.

De teams die in de Nevobo competitie uitkomen, trainen één of tweemaal in de week en spelen gedurende het seizoen van september tot mei competitiewedstrijden, meestal op zaterdagen.
Bij de recreatie train je eenmaal per week en speel je ongeveer zes toernooien met seizoen. Aanvullend kun je mee doen aan de recreatencompetitie op donderdagavond.
Speciaal voor onze allerkleinsten is er de volleybal speeltuin op zaterdagmorgen. Vanaf 4 jaar leren kinderen spelenderwijs hun motoriek te ontwikkelen en samen te spelen.

Wil je bij Servia komen spelen? Je kunt een aantal malen een training meedoen om te zien of het bevalt. De technische commissie adviseert je graag over de mogelijkheden. Neem contact op via bestuur@servia.nl.

Beachen in de Zomer

Zodra het lekker weer wordt, kunnen leden van Servia weer gebruik maken van ons eigen Beachvelden bij sporthal Helsdingen. We werken met een reserveringssysteem voor onze beachvolleybalvelden. De dag is hier in blokken van 1,5 uur verdeeld en alleen de nog beschikbare plekken zijn zichtbaar. In Vianen hebben we 2 velden. Reserveer optijd, zodat je niet voor verassingen komt te staan.

Geïnteresseerd in Beach volleybal en geen lid van Servia? Stuur een mailtje naar bestuur@servia.nl om een afspraak te maken eens mee te doen. Zet in ieder geval je naam en telefoonnummer in het mailtje.