Preventie en integriteitsbeleid

Introductie vertrouwenscontactpersonen bij Servia
Servia wil een volleybalvereniging zijn waar iedereen zich veilig en welkom voelt. Toch kan het gebeuren dat iemand dat anders ervaart. Dit is ongewenst gedrag en dat willen we stoppen. Als jij ongewenst gedrag ervaart, willen wij dat we dat als club weten zodat we jou daarbij kunnen ondersteunen. Daarvoor hebben we twee van onze leden bereid gevonden om op te treden als vertrouwenscontactpersonen.

Om in contact te komen met onze vertrouwenscontactpersonen kun je een email sturen naar vcp@servia.nl.

Wie zijn de vertrouwenscontactpersonen van Servia?
Jessie Klein en Henrik Stevens zijn de vertrouwenscontactpersonen van Servia. Zij stellen zich graag even aan je voor.

Jessie Klein is sinds 2021 lid van Servia en speelt in dames 3 van de recreanten en mixed recreanten 3. Jessie vindt het belangrijk dat iedereen bij Servia zichzelf kan zijn en wil graag haar steentje bijdragen in die situaties dat dat onverhoopt niet het geval zou zijn. Jessie gaat graag met jou in gesprek en denkt met je mee waar je dat wilt.

Henrik Stevens speelt sinds zijn 12e volleybal, maar was na zijn studietijd niet altijd meer lid van een vereniging. Sinds zijn dochter startte in de volleybalspeeltuin van Servia wilde hij zelf ook graag weer gaan volleyballen. Hij heeft het intussen zeer naar zijn zin bij Servia en speelt met veel plezier zowel bij de heren recreanten op maandagavond als bij de mixed recreanten op donderdagavond. Henrik vindt het belangrijk dat iedereen met veel plezier naar Servia komt en als dat om welke reden dan ook niet het geval is dan wil hij samen met jou verkennen of en hoe daar wat aan te doen is.