Eenvoudige thuisoverwinning voor Volleybaldingen.nl/Servia Heren 1

Zaterdag 5 maart 2022 stond er na een vrij weekend weer een wedstrijd op het programma van Volleybaldingen.nl/Servia Heren 1. Er werd in Vianen gespeeld tegen Donki Sjot heren 2. De uitwedstrijd werd eerder dit seizoen door Servia gewonnen.

De start van de 1e set was voor Servia. Jan Peter Kok opende met een prachtige aanval de score.

Serverend deed Servia het goed. Passend stond Saisun Kandiah goed te spelen, hierdoor konden de aanvallers naar hartenlust aanvallen. Servia won de set met 25-15.

De 2e set leek veel op de 1e set. Het verschil was iets kleiner. Op de service van Martin Zwaan werd het verschil gemaakt en dit werd niet meer weggegeven (25-20).

Ook in de 3e set gaf de tegenstander weinig verweer. Ook in deze set bracht Servia een prima niveau. In deze set kwamen alle aanvallers goed uit de verf en wisten allemaal mooie scores op het scorebord te zetten (25-17).

De 4e set kwam Servia direct op een achterstand te staan. Serverend viel de druk weg. Halverwege de set trok Servia de stand weer gelijk. Aan het einde maakte Servia het verschil (25-22) en een 4-0 was een feit.

Komende zaterdag is Servia vrij. Zaterdag 19 maart wordt er in en tegen Inter Rijswijk heren 2 gespeeld.