Servia JA1 wint vermakelijke thuiswedstrijd!

Het is weer zaterdag. Om 10:15 staan de jongens van Servia JA1 klaar om het op te nemen tegen Vocon JA1. Trainer Kelvin kon helaas niet bij de wedstrijd aanwezig zijn.  

De eerste set is voor Servia altijd het zelfde liedje. Ze moeten even inkomen. Ondanks dat het gelijk opgaat aan het begin, loopt Vocon op het einde van de set uit. Dat resulteert in winst van de eerste set. Het wordt 18-25 voor de uitploeg. 

Ook in de tweede set moeten de jongens nog steeds inkomen. Maar ze weten steeds meer in hun eigen spel te komen. Daarmee halen ze tegelijkertijd Vocon uit hun spel en winnen ze de set. Het wordt 25-19.

De goede lijn wordt doorgetrokken in de derde set. Servia JA1 speelt sterk. De servicedruk is hoog, er worden goeie reeksen neergezet. Ook de servicepass is goed. Hierdoor kunnen er goede set-ups worden gegeven wat resulteert in een lekkeren smash of een tactisch balletje. De set eindigt in een 25-15 overwinning voor Servia. 

In de vierde set lukt het Servia nog niet om de winst binnen te slepen. De set gaat gelijk op en  er zijn spannende rally’s te zien. Vocon trekt uiteindelijk aan het langste eind en sleept er een 5e set uit. Ze winnen deze set met 24-26. 

In de vijfde set is Servia sterker. En zo winnen ze uiteindelijk de vijfde set. Daarmee is de 3-2 overwinning binnen voor de jongens. 

Volgende week speelt Servia weer thuis. Om 9:30 treden de jongens aan tegen Volevo. Eerder dit seizoen werd daar verloren met 4-0. Kunnen de jongens zaterdag revanche nemen en hun ongeslagen thuisreeks in stand houden? 

We zien jullie dan!