Servia JA1 laat de punten liggen in Leidschendam

Het is zaterdag. Om 16:15 vertrekken de jongens van JA1 helemaal naar Leidschendam voor een wedstrijd om 18:00. De tegenstander is Volleyvo. Na een goed resultaat in de vorige wedstrijd gaan de jongens vol goede moed er naar toe. Helaas is trainer Kelvin niet aanwezig voor deze wedstrijd.

In set 1 komt Servia met 5-0 achter te staan. Na een slecht begin vechten de jongens zich terug in de set en gaat het gelijk op. Aan het einde laat Servia de tegenstander toch weer uit lopen waardoor het de eerste verliest met 25-19.

In set 2 is het Servia dat met 5-0 voor komt te staan. Maar ook hier wordt de stand weer gelijk getrokken. Als Volleyvo de set lijkt te winnen begint Servia zich nog terug te vechten in de set. Helaas lukt het ze niet om de comeback te voltooien en wint Volleyvo alsnog de set. Het wordt 25-22.

In set 3 lukt het Servia de gehele set niet om het Volleyvo echt moeilijk te maken. De jongens maken slordige fouten. Zo gaat de set ook snel voorbij en komt Volleyvo op een 3-0 voorsprong. Het wordt 25-16.

In de laatste set wilt Servia nog vol gaan voor de winst van de set om toch nog een punt mee naar huis te nemen. Ondanks dat het grotendeels van de set steeds met 1 punt voor staat, geeft het ook deze set aan het einde weg. Volleyvo wint de laatste set met 25-21. Zo eindigd de wedstrijd in een 4-0 verlies voor Servia. 

Een wedstrijd waar zeker aan het begin meer had ingezeten. Iets om aan te werken op de trainingen. 

De volgende wedstrijd is pas op 12 maart om 9:30 in Vianen. Genoeg tijd voor u om alle afspraken af te zeggen en lekker te komen kijken. Tot dan!