Thuisoverwinning voor Volleybaldingen.nl/Servia Heren 1 tegen hoger geplaatst team

Zaterdag 12 februari mocht Servia Heren 1 voor het eerst sinds lange tijd weer een wedstrijd spelen in de thuishal en was er publiek welkom. Er werd gespeeld tegen Gemini-kangeroes, dit team staat op de 3e plek. Eerder dit seizoen werd er door Servia kansloos 3-1 van dit team verloren.

De start van de eerste set was voor Servia. Op de service van Johan Beijen werd direct het verschil gemaakt (5-1). Hij was samen met de andere passer-loper Rik Meuleman ook aanvallend belangrijk voor het team. Deze set werd eenvoudig gewonnen (25-15).

In de tweede set was Servia ook de bovenliggende partij. Deze set werd ook gewonnen (25-21).

De derde set gaf een ander wedstrijdbeeld. Servia maakte meer fouten en de tegenstander kwam meer in z’n spel. Deze set werd verloren (22-25).

Gelukkig kon Servia in de vierde set wel het benodigde niveau neerzetten. Al snel werd er op de service van Martin Zwaan een ruime voorsprong neergezet. Dit werd niet meer weggegeven (25-18). Een 3-1 overwinning was een feit. Hiermee verstevigde Servia de 5e plek op de ranking.

Zaterdag 19 februari wordt er in en tegen VTC Woerden gespeeld om 18:30.