4-0 overwinning voor Volleybaldingen.nl/Servia Heren 1 tegen VTC Woerden

Zaterdag 6 november 2021 stond de thuiswedstrijd tegen VTC Woerden op de planning. De afgelopen jaren zijn er veel mooie wedstrijden tegen deze tegenstander gespeeld. Met 2 goede trainingen doordeweeks en een volwaardig fitte selectie werd de wedstrijd gestart.

Na een aantal weken startte Johan Beijen weer in de basis. Servia begon sterk aan de wedstrijd. Al direct stond er een voorsprong op de borden. Aanvallend was Johan Beijen deze set goed voor 6 scores (25-19).

In de tweede set begon Vincent de Bie op de diagonaal positie. Ook deze set haalde Servia een goed niveau. De hele set stond Servia voor en werd winnend afgesloten (25-21).

Dan de derde set. Hier tapte VTC Woerden uit een ander vaatje. Bij een achterstand van 8-13 vroeg coach Michiel de Ruijter een time-out aan. Daarna volgden een sterke serviceserie van Johan Beijen en Jan Peter Kok waardoor de achterstand werd omgebogen naar een voorsprong. Ook deze set werd winnend afgesloten (25-17).

In de laatste set begon Servia met een aantal servicefouten. Hierdoor kwam Servia op een achterstand te staan. De tweede helft van de set werd het niveau weer gehaald. Aanvallend en blokkerend werden er een aantal punten gescoord. Hierdoor kwam Servia terug in de set en sloot deze ook winnend af (25-19). Een 4-0 overwinning was een feit. Door deze overwinning steeg Servia naar de 4e plek in de 1e divisie.

Volgende week gaat Volleybaldingen.nl/Servia naar Katwijk. Er wordt dan gespeeld tegen de nummer 2 van de ranglijst, RVV heren 1.