Servia JA1 blijft winnen!

Na twee weken waarin er geen wedstrijd gespeeld is, mag Servia JA1 weer aantreden in eigen huis. De tegenstander is Forza Hoogland. Voorafgaand aan de wedstrijd staat Forza Hoogland op plek vier terwijl Servia de eerste plek verdedigd.

De wedstrijd begint sterk aan de kant van Servia. Ondanks dat er een aantal leuke rally’s te zien zijn, weet Servia de overhand in de set te nemen. Al snel is de eerste set dan ook beslist. Het wordt 25-12 voor Servia. 

De tweede set blijf Servia goed druk leveren. Het lukt Forza Hoogland om mee te gaan in de set. Er vinden leuke rally’s plaats een goede safes aan beide kanten Later wordt het verschil in punten meer duidelijk. Servia loopt uit en wint ook deze set. Het wordt 25-16.

Elke set komt Forza Hoogland steeds beter in hun spel en weten ze het Servia steeds lastig te maken door slimme balletjes. Ondanks dat is derde set wel de beste set voor Servia. Er vinden leuke en variërende aanvallen plaats. Hiermee is geoefend op de training en dat zie je terug in de wedstrijd. Daarmee wint Servia de derde set. Het wordt 25-17.

De laatste set begint Servia wederom sterk. Maar in tegenstelling tot voorgaande sets, laat het deze keer Forza Hoogland terugkomen. Halverwege de set gaat het gelijk op. Dit gaat door tot het einde van de set waarin Forza Hoogland de leiding weet te nemen. Maar er wordt niet opgegeven en gevochten voor elk punt. Zo weet Servia het weer om te draaien en de set te winnen. Het wordt 25-22.

Wederom pakt Servia de volle punten en wint het met 4-0. Zo zetten ze de weg naar het kampioenschap voort. Volgende week zal Servia JA1 afreizen naar Hilversum om het op te nemen tegen Gemini S. Kunnen ze ook deze wedstrijd winnen?