Ook in Hilversum pakt Servia JA1 de volle buit!

Zaterdag, het is weer zo ver. Dit keer reizen de jongens van Servia JA1 af naar Hilversum om het op te nemen tegen Gemini S. De twee teams stonden al een keer eerder tegen over elkaar. Eerder dit seizoen won Servia namelijk met 4-0 van Gemini S.

De wedstrijd treed Servia aan zonder Coach Kelvin die, door zijn eigen wedstrijd, helaas niet  in Hilversum aanwezig kon zijn. Maar zonder er iets van te voren over af te spreken levert iedereen, op zijn eigen manier, zijn bijdrage aan de taken die Kelvin normaal verricht.

De wedstrijd begint vol enthousiasme van beide kanten. Met veel goede aanvallen, leuke rally’s, en goed gevierde punten begint Servia de set sterker. Met deze voorsprong wordt de set voortgezet onder leiding van Servia. Dit resulteert in winst van de eerste set. Het wordt 25-15.

De tweede set loopt wat minder gesmeerd. Gemini S komt steeds beter in de wedstrijd. Nadat Servia zijn eigen fouten uit het spel weet te halen, levert dat opnieuw leuke rally’s op. Ook deze set trekt Servia weer aan het langste eind. Het wordt 25-19.

De wedstrijd gaat op en neer. De tegenstander vraagt vaak een time-out aan om Servia uit hun goede spel te krijgen. Gemini S sprokkelt deze set weer wat puntjes meer mee dan de vorige set maar het blijkt niet genoeg. Soepel gaat het niet maar ook deze set wordt gewonnen door Servia. Het wordt 25-21.