Servia JA1 wint opnieuw!

Het is weer zaterdag. Ditmaal is de tegenstander Prima Donna Kaas uit Huizen. Onze oude rivalen.

Net als vorige wedstrijd moeten we, zoals wel vaker benoemd, inkomen. We spelen paniekerig en hebben het lastig. Huizen leid dan ook het grootste gedeelte van de set. Aan het einde van de set gaat het er om spannen en loopt de score gelijk op. Na een aantal goeie pep-talks tijdens de time-outs weten we toch de set te winnen met 27-25.

De tweede set gaat beter. We beginnen vol gas en bouwen een voorsprong op.
Met die voorsprong eindigen we de set ook. Ondanks veel leuke rallyโ€™s wordt het 25-16 voor Servia.

Voor de derde set geld het zelfde. We leveren een goed service druk en het blok staat sterk.
Tijdens deze set wordt er voor het eerst geรซxperimenteerd met dubbele wissels. Na lichte verwarring in het begin wat betreft de posities, pakken we het vervolgens goed op. Mede hierdoor winnen we de set met 25-15.

Ook de laatste set willen we graag winnen om de volle buit weer mee terug te nemen naar Vianen. Huizen levert een sterke service waar wij aan het begin wat moeite mee hebben. Uiteindelijk krijgen we de pass meer onder controle. De aanval was ook in deze set erg sterk. De set word gewonnen met 25-20.

Door deze 4-0 overwinning staan we nu op de eerste plek in de competitie. Het was een sterke wedstrijd waar we goed volleybal hebben laten zien. Volgende week spelen we thuis en staat VCV op het programma!