Servia JA1 verstevigd koppositie

De derde wedstrijd van het seizoen staat op het programma. De tegenstander is VCV. Voor ons een onbekende tegenstander dus we zijn benieuwd wat ons te wachten staat.

In tegenstelling tot de twee vorige wedstrijden beginnen we dit keer wel goed aan de eerste set. De service druk is goed waar we veel punten mee maken. De set gaat dan vrij snel voorbij in ons voordeel. Het wordt 25-12.

Voor de tweede set geld hetzelfde. We beginnen sterk en zo bouwen we een voorsprong op. Die voorsprong geven we ook deze set niet meer uit handen. Ondanks dat we op sommige momenten de focus verliezen wordt de set wel gewonnen. Het wordt 25-16.

De derde set hebben we net als in de tweede set een gebrek aan focus. Wel nemen we in deze set opnieuw de overhand en winnen we met 25-17.

De laatste set gaat anders dan de drie voorgaande sets. We lopen de helft van de set gelijk op maar dan loopt VCV uit. De motivatie voor een punt zit er bij hun lekker in. Aan onze kant gaat het spel rommelig. Tegen het einde van set heeft VCV een voorsprong van een aantal punten opgebouwd. Na een aantal time-outs volgt er een leuke maar ook spannende slotfase. We weten steeds meer terug te komen. Op het einde gaat het er dan om spannen. Na een aantal lange rally’s weten we ook deze set toch nog te winnen. Het wordt 26-24.

Na 3 wedstrijden staan we bovenaan de ranglijst. We houden tweede plek Gemini S daarmee achter ons met een verschil van drie punten. Volgende week spelen de uit wedstrijd tegen VV Utrecht. Kunnen we deze winnende lijn voortzetten?