2 uur rijden voor 1 puntje

Zaterdag 25 september speelden de heren van volleybaldingen.nl / Servia HS1 een van hun verste uitwedstrijden van het seizoen. Vorig seizoen pakte de heren in Vianen tegen deze tegenstander de volle punten.

Helaas bleek tijdens de warming-up dat Pim Jenniskens niet aan de wedstrijd deel kon nemen door een blessure. In de basisopstelling stond voor het eerst Kelvin Wolken opgesteld. In de hele set stond Servia HS1 eigenlijk een paar punten achter. Aan het einde van de set maakte zij met Michiel de Haan aan service nog een aardige inhaalslag, maar het was niet genoeg (26-24).

In de tweede set kwam het team wat beter uit de startblokken met Johan Beijen als invaller. De middenspeler Jan Peter Kok kon goed in stelling gebracht worden. Enkele fouten aan het einde van de set zorgden echter nog voor een beetje spanning, maar het team wist de set binnen te halen (23-25).

Ondanks een goede invalbeurt van Vincent de Bie, kon het team geen vuist meer maken in de hieropvolgende sets. In de laatste twee sets werd dan ook duidelijk verloren (25-18,25-21). Hierdoor mocht volleybaldingen.nl / Servia HS1 met 1 punt weer aan de lange rit terug naar Vianen beginnen.

Volgende week zaterdag 2 oktober gaat het team proberen om de eerste winst van het seizoen binnen te halen. Zij mogen dan in Helsdingen Sport & Cultuur aantreden tegen Volley Zuid HS1 uit Rotterdam.