Servia JA1 begint seizoen met een overwinning!

Ook voor Servia JA1 is het seizoen weer begonnen. Met nieuwe trainer Kelvin aan het roer was het tijd voor de eerste wedstrijd tegen Taurus.

We begonnen zoals we altijd beginnen: we moeten inkomen. Dat is te merken want we starten niet soepel. De focus ontbreekt een beetje. Na een set waar we gelijk beginnen loopt Taurus uiteindelijk uit. Zo verliezen we deze met 16-25.

In de tweede set is het tijd om te revancheren. Dat gebeurd. De energie en de focus zit er veel meer in. De set zelf is erg spannend. Voor beide teams is het hard werken. Met mooie rally’s, goeie safes en lekkere aanvallen weten we de set met 26-24 te winnen.

De derde set gaan we door waar we de tweede set gebleven waren. We zitten in een goede flow. Daarmee blijven we voor onze tegenstander en lopen zij steeds achter de feiten aan. Ook deze set is het weer hard werken en doorzetten. Maar niet voor niets. De set eindigt in 25-21 Winst.

De laatste set gaat beter, we beginnen goed en (kleine spoiler) we eindigen ook goed. Halverwege de set lopen we uit op Taurus en kunnen zo de winst binnenharken. De set eindigt in 25-16

3-1 winst! Makkelijk was het niet, maar na een slecht begin hebben we ons met hard werken goed herpakt. Een goede start. Op naar de volgende!