Servia Heren 1 verliest bij seizoensopening

Zaterdag 18 september was de eerste officiële wedstrijd sinds lange tijd voor Servia Heren 1. Het team is vrijwel hetzelfde als vorig seizoen. Saisun Dandiah heeft de overstap gemaakt vanuit Nieuwegein en staat op de libero positie. De libero van vorig seizoen, Kelvin Wolken, gaat komend seizoen als passer-loper spelen. Het team staat wederom onder leiding van Michiel de Ruijter en Kees van Wijngaarden.

De eerste wedstrijd van seizoen 2020/2021 werd gespeeld tegen Vives heren 1 uit IJsselstein. De selectie van Vives is de afgelopen zomer flink versterkt. Daarom beloofde het een spannende wedstrijd te worden.

De eerste set werd direct goed begonnen met een ace van Wayne Hol. Het grootste gedeelte van deze set stond Servia voor. Helaas ging het aan het einde van de set toch mis en werd de set verloren (22-25).

De tweede en derde set liep Servia de gehele set achter de feiten aan. In geen van de beide set kon Servia een vuist maken tegen Vives. Vives speelde een stabiele wedstrijd (20-25 en 18-25).

De start van de vierde set was voor Servia. De gehele set waren de beide teams aan elkaar gewaagd. Op het einde ging het toch weer mis en was een 0-4 verlies een feit (23-25). Helaas niet de start die de heren van Servia hadden gehoopt.

Volgende week wordt er in Reusel gespeeld tegen EMD-Tooling Heren 1.