Bezoek horeca en tribune 1 tijdens eerste thuisdag seizoen 2021-2022

Zaterdag 18 september gaat officieel het nieuwe volleybalseizoen van start met direct een volle thuisdag. Voor iedereen die deze dag het sportcentrum bezoekt, wijzen we je graag op onderstaand bericht vanuit de horecagelegenheid De VIJF Heeren:

Beste bezoeker van De VIJF Heeren,

Vanaf zaterdag 18 september 2021 12:00 uur gaan wij voor de horeca en de tribune 1 van de sporthal, gebruik maken van de Corona Check App. Dit betekent dat alleen mensen die in het bezit zijn van voldoende vaccinaties, negatief zijn getest of herstellende zijn van Corona toegang krijgen tot de tribune van zaal 1 en De VIJF Heeren.

Door de thuiswedstrijd van heren 1 van volleybalvereniging Servia, verwachten wij een groot aantal bezoekers in de horeca en op de tribune. Door de controle op de Corona Check App in te voeren streven wij er naar om een omgeving te creΓ«ren waarin onze bezoekers zich prettig voelen en zo optimaal mogelijk gebruik kunnen maken van onze voorzieningen.

Let op! De Corona Check App is alleen nodig voor de horeca en tribune 1 van de sporthal. In de rest van het gebouw geldt de 1,5 meter afstand maatregel.