Eerste Nationale Beach Competitie (NBC) op Servia Beach

Het eerste Nationale Beach Competitie (NBC)* toernooi op Servia Beach Vianen is een feit! Zeven damesteams hebben zich, ondanks de miezerige regen, ingezet voor de winst. Marieke en Elise wisten zich na een stroef begin in de ochtend op het juiste moment goed te herpakken om de finale te behalen! Ze versloegen Willy en Ineke in de halve finale na 2 sets met elk maar 2 punten verschil. In de troostfinale wisten Willy en Ineke de bronze medaille te pakken. Helaas verloren Pauline en Maud de finale, maar wat een prestatie om de 2e plaats te behalen terwijl ze voor het eerst samen speelden op dit niveau.

Na de prijsuitreiking, werd er genoten van onder andere bier en brownies. Wat een combinatie! Het was een dag vol met vallen en opstaan, precies zoals je met beachvolleybal mag verwachten!

De Nationale Beach Competitie is dΓ© beachvolleybalcomptetitie van Nederland! De beachvolleyballers die deelnemen aan de competitie spelen op derde divisie tot Eredivisie. Iedereen kan deelnemen op derde divisieniveau, maar om deel te nemen aan de competitie op tweede divisie tot en met Eredivisieniveau moet je eerst voldoende punten hebben behaald