Servia H1 gesponsord door Volleybaldingen.nl

Bij het betreden van de 1e divisie is het eerste herenteam een naamsponsor rijker. Vanaf nu heet het eerste herenteam Volleybaldingen.nl / Servia. De gevonden sponsor is geen onbekende.

Voormalig trainer Kees van Wijngaarden is bereid gevonden om het team te sponsoren. Na zijn trainerschap bij Servia in de jaren 2013-2016 is hij nooit meer echt uit beeld geweest. Zijn opvolgers, Mark Meuleman en nu Michiel de Ruyter zijn beiden geïnteresseerd geweest in de software die hij gebruikte om de wedstrijden van het team te analyseren. Van Wijngaarden heeft vervolgens veel wedstrijden als assistent coach bij Servia H1 op de bank plaatsgenomen om de analyses ter plekke te maken.

De software die hij gebruikt is voor steeds meer trainers een interessant middel om analyses van wedstrijden te maken. Om die reden heeft Kees van Wijngaarden de website www.volleybaldingen.nl in het leven geroepen. Via deze website verkoopt hij meerdere volleybalanalyseproducten.

Als vereniging zijn we erg blij met deze oude bekende als nieuwe sponsor!