Wedstrijdverslag Bevoc – Servia DS1

Op vrijdagavond mochten de dames van Servia DS1 om 19:30 aantreden tegen directe concurrent Bevoc DS1. Winst tegen deze dames is noodzakelijk om aangehaakt te blijven voor promotiekansen.
Servia startte voortvarend en al snel stond er 1-7 op het telbord, mede door mooie aanvalsballen van Stefanie van Vliet. Daarna zakte de pass weg en trok Bevoc het spel in rap tempo gelijk door sterke services. Servia had hier moeite mee en trok deze set aan het kortste eind:25-19.
De tweede set lieten de Viaanse dames zien dat ze meer in hun mars hebben. De pass kwam beter aan en de aanvallers werden goed gevonden door Mariska van de Wiel. Aanvallend stond het team haar mannetje en daarmee werd het 22-25 voor Servia.
In de derde set werd het spel steeds overtuigender aan Viaanse kant met o.a. sterke passes van Hannah. Toch was het een spannende set, maar door 6 directe punten van Ilse Peek aan het net werd de set binnengehaald: 20-25.
De vierde set waren de dames gebrand op winst. Met hard werken in lange rally’s trokken ze aan het langste eind: 21-25 en 1-3 voor Servia.
Op 8 februari mogen de dames weer laten zien wat ze kunnen tegen Tovo DS3. Aanmoedigen? Om 12:30 start de wedstrijd in Helsdingen. Tot dan!