Verlies voor Servia Heren 1 in Woerden

Zaterdag 18 januari werd de competitie vervolgd in Woerden. Dit is het enige team waar Servia Heren 1 tot heden thuis van verloren heeft dit seizoen. Het team was dus gewaarschuwd. Er werd gestart met dezelfde opstelling waar vorige week een glansrijke overwinning tegen de
koploper mee werd behaald. De start van de wedstrijd was voor Woerden. Servia kreeg geen vat op de service van de spelverdeler van Woerden. Al snel stonden zij 6-0 voor. Vanaf dit moment ging Servia volleyballen. Halverwege de set waren de rollen omgedraaid en stond Servia ruim voor. Helaas ging het richting het einde van de set alsnog mis voor Servia en verloor de set (27-25).
Het begin van de tweede set was vergelijkbaar met de eerste. Wederom kwam Servia op een ruime achterstand. Servia kwam geen moment lekker in het spel. Woerden bleef stabiel spelen en was vooral blokkerend sterk. Op 24-19 kwam Woerden op setpoint. Servia scoorde het punt en Johan
Beijen kwam aan service. Op zijn service lukte het om het gat de dichten en zelfs de set te winnen (24-26).
De derde set begint Servia beter dan de eerdere sets. Gedurende de set gaat het toch weer mis. Dwight Hol komt op de plek van Yme Veenje in het veld. Woerden gaat eenvoudig met de winst aan de haal (25-16).
Met een 2-1 achterstand moest het de vierde set gebeuren voor Servia. Sjoerd Hendriks kwam op de plek van Jan Peter Kok. Binnen korte tijd stond Servia 6-0 achter. Halverwege de set kwam Servia nog dichtbij maar Woerden wist de aanval af te slaan en won de set met 25-16. De mannen van Servia hebben nu een zaterdag geen wedstrijd. Zaterdag 1 februari wordt er om 19:00 in IJsselstein tegen Vives gespeeld.