Servia heren 1 begint 2020 met een overtuigende overwinning op concurrent

Zaterdag 11 januari 2020 stond de eerste wedstrijd van 2020 op het programma voor Servia Heren 1. In Vianen werd er gespeeld tegen Spaarnestad. Van dit team heeft Servia eerder dit seizoen met 3-2
verloren. Op de ranglijst stonden beide teams gelijk met elkaar. Wayne Hol is na een studiereis van enkele maanden weer aangesloten bij de selectie. Coach Michiel de Ruijter had voor het eerst dit seizoen de beschikking over een voltallige en fitte selectie.
De eerste set werd er direct sterk gestart. Al snel stond er een 4-0 voorsprong op de borden. Gedurende de set bleef het spel van Servia goed en kwam Spaarnestad er niet aan te pas. Aanvallend waren Yme Veenje en Michiel de Haan belangrijk voor het team (25-18). Aan het begin van de tweede set werd er ook direct een voorsprong opgebouwd. Halverwege de set kwam er wat zand in de motor van Servia. Door eigen fouten werd het weer spannend en kwam Spaarnestad gelijk, 23-23. Door een goed geplaatste service van Johan Beijen werd de set alsnog gewonnen (25-23).
Het verzet was gebroken in de twee volgende sets. In het begin van beide sets kwam Servia op voorsprong en gaf deze niet meer weg. Beide sets werden met 25-16 gewonnen. Door deze 4-0 overwinning staat Servia nu gedeeld eerste. De competitie is nu halverwege en de concurrentie staat
maar enkele punten achter Servia. Zaterdag 18 januari wordt de competitie vervolgd in en tegen Woerden (15:45). Een sterk team waar in de eerste wedstrijd van verloren werd.