Deceptie voor Servia heren 1 in laatste wedstrijd van 2019

Amsterdam – Zaterdag 14 december 2019 stond de laatste wedstrijd van 2019 op het programma. Tegenstander in Amsterdam was VV Amsterdam heren 1. Een team wat niet hoog op de ranglijst stond maar waar Servia vorig jaar al de nodige moeite mee had gehad om te winnen. Doordat Rik Meuleman niet fit genoeg was werd er begonnen met Yme Veenje op de positie van passer-loper. Voor de rest de gebruikelijke namen. Door een sterke serviceserie van Amsterdam stond er al snel een achterstand op de borden van 8-2. Servia kwam geen moment in het spel en verloor de set met 25-18.
De 2e set gaf een zelfde beeld als de 1e set. De heren van Servia kwamen geen moment in het eigen spel en verloren ook deze set (25-19). De 3e set werd er voor het eerst dit seizoen na een lange blessure gestart met Jan Peter Kok op de middenpositie. De start was veelbelovend. Al snel stond er een voorsprong op de borden. Een reeks aan persoonlijke fouten aan de kant van Servia gaf Amsterdam de kans op langszij te komen. Ook deze set werd verloren (25-21).
De laatste set werd er nog geprobeerd om toch nog positief de wedstrijd af te sluiten. Dit mocht niet lukken. Ook deze set werd door de thuisploeg gewonnen (25-21). Een 4-0 verlies voor Servia was een feit. De droom om met de 1e plaats in de 2e divisie 2019 af te sluiten was uiteengespat. Zaterdag 11 januari 2020 wordt er in Helsdingen tegen Spaarnestad heren 1, de huidige koploper, gespeeld. De wedstrijd start om 16:45.