Servia Dames 1 pakt de volle 5 punten!

Gister mocht Servia Dames 1 het bij een thuiswedstrijd opnemen tegen GO’97 dames 2. GO’97 staat de middenmoot en Servia doet mee bij het veroveren van de koppositie.

De eerste set kwam Servia moeizaam van start. Met een matige service waaronder veel servicefouten is Servia op achterstand gekomen met zo’n 4 punten verschil. Echter wisten de dames de knop om te zetten, en terug te vechten om deze achterstand in te halen. Deze set is door puntje voor puntje te pakken en te blijven werken met elkaar uiteindelijk gewonnen met 25-22.

De tweede set zat Servia lekker in de wedstrijd na de winst van de eerste set, met een serviceserie van Wies Westerhout is een mooie voorsprong gepakt, en deze is ook niet meer weggegeven door als team te werken en scherp te blijven. Met een mooie eindstand van 25-10 is ook deze set gewonnen door Servia.

De volgende set begonnen met drie frisse spelers: Thirza Blankenstijn, Lisanne van Verseveld en Sarah Peek. De set ging aanvankelijk zeer gelijk op, echter wist Servia door een mooie servicereeks van Lisanne van Verseveld de set uit te serveren met een uiteindelijke setwinst van 25-19.

De laatste set was weer eenzelfde set als de tweede waarbij Servia direct de voorspong wist te pakken door een goed service en deze set vervolgens ook mooi en overtuigend uit wisten te spelen. Met een setstand van 25-10 is de wedstrijd door Servia overtuigend gewonnen met 4-0.

Met deze 5 punten heeft Servia de koppositie te pakken in deze klasse! Het is spannend in de top want de teams staan dicht bij elkaar, dus deze 5 punten kunnen de dames goed gebruiken!

De volgende wedstrijd zal pas in het nieuwe jaar zijn. Een thuiswedstrijd op 11 januari om 12:30 tegen Bodi Dames 3. Tot volgend jaar!