3 e overwinning op een rij voor Servia Heren 1

Op zaterdag 7 december 2019 mochten de heren van Servia in sporthal Helsdingen aantreden tegen Gemini-Kangeroes Heren 1. Gemini had tot deze wedstrijd een punt meer dan Servia verzameld in de competitie.
Servia begon in tegenstelling tot eerdere wedstrijden scherp. Al snel stond er een voorsprong van een aantal punten op het scorebord. Het spel van Servia was ook goed. Het lukte Gemini om aan het einde van de set de achterstand nog iets in te lopen. Servia hield het hoofd koel en sloot de set
winnend af (25-23).
Eigenlijk was de 2 e set een kopie van de eerste set. Servia bleef prima spelen en het lukte Gemini niet het gat te dichten. Michiel de Haan was erg belangrijk voor het team. Met meerdere aanvallende scores was hij de gevierde man. Ook deze set sloot Servia winnend af (25-22).
De 3 e set was een ander verhaal. Gemini kwam sterk uit de startblokken. Servia maakte een aantal persoonlijke fouten. Gedurende hele set liepen ze achter de feiten aan. Op 20-23 voor Gemini kwam Lars Oostrom aan service. Op zijn service kwam Servia helemaal terug. Zelfs nog na een dubieuze beslissing van de scheidsrechter en won alsnog de set (25-23).
De 4 e set was niet de beste set qua spel. De hele set liepen de scores niet ver uit elkaar. Aan het einde van de set lukte het Servia om een eindsprint in te zetten en was een 4=0 overwinning een feit (25-22).
Door deze overwinning is Servia gestegen naar een 2 e plek in de 2 e divisie. Na de wedstrijd kwam het bericht dat de koploper had verloren. Hierdoor is zelfs de koppositie in zicht. Zaterdag 14 december staat de laatste wedstrijd voor 2019 op het programma. Om 20u wordt er in Amsterdam tegen VV Amsterdam gespeeld.