4-0 overwinning in Delft voor Servia Heren 1

Op vrijdagavond 15 november mochten de heren van Servia in Delft aantreden voor een wedstrijd tegen de studenten van Punch. De wedstrijd begon pas om half 10. Dit was een extra motivatie om de punten mee naar Vianen te nemen. 

De eerste set had Servia moeite met het spel van de tegenstander. Mooie punten werden afgewisseld met persoonlijke fouten. Aan het net stond Sjoerd Hendriks een aantal keer op de juiste plek en pakte een aantal blokkerende punten. Aan het einde van de set werd het verschil gemaakt door Johan Beijen die met een aantal servicepunten zorgde dat de set winnend werd afgesloten (25-23).

Tijdens de tweede set was het spel van Servia goed verzorgt. Deze set ging eenvoudig naar Servia (25-18).

In de derde set werd het goede spel doorgezet. Dwight Hol zorgde in zijn rol als libero dat de pass bij voor Martin Zwaan ingevallen spelverdeler Yme Veenje terecht kwam. Hij kon naar hartenlust de middenaanvallers Sjoerd Hendriks en Lars Oostrom in stelling brengen. Zij hadden een groot aandeel in winst van deze set (25-19).

Tegen 11 uur begon de 4e set. Deze hele set ging gelijk op. Aan het einde maakte Punch een aantal fouten waardoor ook deze set winnend werd afgesloten (25-22).

Servia gaat het weekend in met een tweede plek in de 2edivisie. Het is afhankelijk van de resultaten die zaterdag of deze plek gehandhaafd blijft.

Over 2 weken staat de volgende wedstrijd op het programma. Op 30 november wordt er om  in Zeist 16:00 gespeeld tegen Cito Heren 1.