Heren 2 pakt punt tegen Taurus

Het eerste jaar in de promotieklasse is inmiddels al even onderweg. Er werden tot dusverre nog niet heel veel punten gepakt voor de ranglijst, met als gevolg dat Servia onderaan staat. De mannen werken hard en met vertrouwen aan het vinden van hun draai in de promotieklasse en echte reden voor paniek is er dan ook nog niet. Tegen Taurus uit Houten werd afgelopen zaterdag een punt gepakt.

In zowel de eerste als de tweede set kijkt Servia aan het begin snel tegen een achterstand aan. Ondanks dat weet het zich steeds weer terug in de wedstrijd te knokken. Een stabiele passing aan de Viaanse kant zorgt er voor dat er aanvallend prima meegekomen kan worden met Taurus. Servia doet niet per se onder voor Taurus, ware het niet dat de achterstand aan het begin van de sets niet meer kan worden goedgemaakt: 0 – 2 (20 – 25, 19 – 25).

In de derde set start Servia wel scherp. Een hogere servicedruk brengt de passing van Taurus onder druk, waardoor Servia constant meedoet om de knaken. Na een spannend slot, met emoties over en weer, trekt Servia aan het langste eind: 2-1 (25-23).

In de vierde set is Servia er op gebrand om zich weer volledig terug te knokken in de strijd. Helaas kan er niet voldoende gebracht worden, waardoor er een achterstand ontstaat die, ondanks goed spel, niet meer kan worden ingelopen. Het eindresultaat komt daarmee op 1-3 voor Taurus.

Ondanks het verlies van de wedstrijd is duidelijk zichtbaar dat Servia zich meer en meer kan optrekken aan het hogere niveau dit jaar. Met hard werken en knokken voor iedere bal, zullen de punten gaan volgen!

Op donderdag 31 oktober speelt Servia uit tegen VCV H3, de kampioen van vorig jaar in de 1e klasse, hun volgende wedstrijd.