Thuisnederlaag voor Servia Heren 1

Op zaterdag 5 oktober stond de 3 e competitiewedstrijd van Servia Heren 1 op het programma. De tegenstander is VTC Woerden heren 1. Dit team is dit jaar gepromoveerd naar de 2 e divisie. De ziekenboeg is aangevuld met Sjoerd Hendriks. Hierdoor zijn Cees en Bart de Groot vanuit heren 2
bereid gevonden om de selectie aan te vullen.

De eerste set ging gelijk op. Beide teams wisselde goed spel af met fouten. Aan het einde van de set kwam Servia als eerste op setpoint. Woerden stribbelde nog even tegen waardoor dit punt niet verzilverd werd. Uiteindelijk lukte het Yme Veenje het setpunt voor Servia te scoren (27-25).

De tweede set kwam Servia al snel met 9-2 achter. In het vervolg van de set werd er door beide teams een goed niveau neergezet. Het lukte de mannen van Servia om de achterstand in te lopen. Aan het einde van de set ging het alsnog fout en won Woerden de set (25-23).

Servia trok het goede spel door in de derde set en Woerden lukt het niet om de ballen te scoren. Rik Meuleman viel op met meerdere sterke serviceseries. Deze set ging eenvoudig naar Servia (25-18).

Na de winst in de derde set kwamen de mannen van Servia niet meer in het ritme. Het lukt Woerden om in het begin van de vierde en vijfde set direct een voorsprong te pakken en gaf deze niet meer weg. Beide sets werden met een ruim verschil verloren (25-16 en 15-9).

Zaterdag 12 oktober staat de volgende wedstrijd op het programma. Er wordt in Amsterdam gespeeld tegen US. De wedstrijd start om 17:30.