Laatste competitiewedstrijd Dames1


Afgelopen vrijdag speelde Ds1 een avondwedstijd in Utrecht tegen koploper Majella. De teams waren zeer aan elkaar gewaagd, maar helaas kon Servia de competitie niet afsluiten met een overwinning. De spannende wedstrijd eindigde in een 3-2 verlies, met setstanden van 30-32, 25-20, 23-25, 25-17 en 15-12.

Wedstrijd

Voor beide teams had deze laatste wedstrijd geen invloed meer op hun eindplek in de competitie. Er werd dus vrijuit gespeeld. Ondanks dat wilde Servia deze laatste wedstrijd graag winnen. 

Gedurende de wedstrijd was de servicepass redelijk goed, toch lukte het de dames niet om aanvallend veel te scoren. Dit kwam vooral door de verdediging van Majella. 

Volgend seizoen

Volgende week zaterdag wordt er beslist of Servia promoveert naar de eerste klasse. Ze kunnen in ieder geval tevreden terugkijken op afgelopen seizoen. Met een nieuwe samenstelling hebben ze laten zien dat ze een goed team zijn en zeker een plekje verdienen in de eerste klasse.

Servia Ds1 ziet u graag volgende week in Benschop voor hun p/d-wedstrijd. Ze spelen om 16:00 uur tegen AMVJ-Martinus Ds1 en kunnen alle support gebruiken! 💪🏻💪🏻