Teleurstelling voor Dames 1


Afgelopen vrijdag speelde de dames hun een na laatste wedstrijd in Utrecht. De dames verloren helaas tegen de nummer drie, Tovo Ds3, met 3-1, 25-21, 25-22, 25-18 en 13-25.

Eerste set

In de eerste set begon de tegenstander met een goede servicedruk. De dames konden de ballen niet goed brengen bij de spelverdeelster. Ook lukte het niet om zelf de servicedruk hoog te houden. Tovo kon goed in hun spel komen, waardoor zij ook in de rest van de wedstrijd beter speelde.

Majella

Vorige week kon er nog gedroomd worden over een eventueel kampioenschap. Helaas zit dat er na het verlies van afgelopen wedstrijd niet meer in voor de dames van Servia. Nummer één Majella kan niet meer worden ingehaald. De dames zullen genoegen moeten nemen met hun tweede plaats.

Op vrijdag 12 april mogen de dames hun seizoen afsluiten met een mooie pot tegen Majella. Ze spelen dan om half 8 in Sportcentrum Galgenwaard.

Promotie is nog steeds binnen handbereik. Op zaterdag 20 april zijn de PD wedstrijden.