Belangrijke punten D1


Afgelopen zaterdag speelde Servia Ds1 een uitwedstrijd tegen Limes Ds4. Ze wonnen de wedstrijd 1-3, met setstanden van 24-26, 10-25, 25-13 en 21-25. Met deze vier punten zijn de dames niet meer in te halen door de nummer drie. Een tweede plaats en p/d-wedstrijden zijn daarmee veilig gesteld.

Sympathie

Het team van Limes bestond niet uit onbekenden. Een aantal teamgenoten heeft, wegens gebrek aan spelers bij Limes, met hetzelfde team meegespeeld tijdens het NOJK. Ook ontvingen de dames al een hoop chocolade van limes voor het verplaatsen van een wedstrijd eerder in het seizoen.

Hard werken

De overwinning voor Servia kwam niet zonder slag of stoot. Zeker in de derde set werden de dames weg geserveerd door Limes. Over het algemeen verliep de wedstrijd verder redelijk stabiel. De dames konden daarna met een goed gevoel beginnen aan hun teammiddag.

Een blok van Servia. Op links Zoë Lubben en op rechts Yvon Verburg.

Volgende week vrijdag speelt Servia Ds1 tegen Tovo Ds3 om half acht uit in Utrecht.