Laatste thuisdag voor Servia Dames 1

Helaas loopt het seizoen inmiddels een beetje op z’n eind en was afgelopen zaterdag de laatste thuisdag van de vereniging. De dames van Servia mochten op deze dag wel nog een spannende wedstrijd spelen. Ze moesten tegen de nummer drie, Bourgondië Ds1. Met succes, want de dames sleepte de volle vijf punten binnen; 25-19, 25-13, 25-20 en 25-23 waren de winnende standen.

Majella

Servia Ds1 streeft dit jaar naar promotie. Lang dit seizoen leek het er op dat ze Majella ds2 niet meer in konden halen en zouden eindigen op de tweede plaats. Dat zou dan betekenen dat er p/d-wedstrijden moeten worden gespeeld om nog kans te maken op promotie, maar Majella verloor een week geleden met 4-0 van Bourgondië. Daarmee lijkt er toch nog een kleine kans te zijn op het kampioenschap.

Overtuigend

Ondanks de lange pauze van de dames begon Servia vol enthousiasme aan de wedstrijd. Het blok stond goed en er werd goed geserveerd. Af en toen had Bourgondië een servicereeks, maar na wat schuiven in de paaslijn was het spel snel weer onder controle. Ook spelverdeelster Sarah Peek zat goed in de wedstrijd en kon de aanvallers goed vinden.

Volgende week zaterdag spelen de dames uit tegen Limes Ds4 om 12:00. Om nog kans te maken op het kampioenschap moeten ze winnen, dus alle support is welkom!