Winst voor Servia Heren 1 tegen hekkensluiter

Op 16 maart stond er na 4 weken weer een thuiswedstrijd op het programma voor de mannen van Servia Heren 1. Er werd gespeeld tegen GSC Haaglanden Heren 1. Er is dit seizoen al een keer gewonnen (beker) en een keer verloren (competitie) van deze tegenstander.
Om half 5 floot de scheidsrechter voor het begin van de wedstrijd. De 1e en 2e set waren eentonig. Servia serveerde goed en trok beide sets eenvoudig naar zich toe. Dit kwam ook door het goede spel van Yme Veenje en Johan Beijen (25-15 en 25-21). Ook aan het begin van de 3e trok Servia het prima spel door. Al snel stond er een voorsprong van 12-6 op de borden.
Halverwege de 3e set kantelde de wedstrijd. Haaglanden begon beter te serveren en trok de stand weer gelijk. Door een dubieuze beslissing van de scheidsrechter kwam Servia op een achterstand die niet meer werd ingelopen (20-25).
In de 4e set kwam Servia niet meer in de problemen. Aan het begin van de set werd het verschil gemaakt en dit werd niet meer weggegeven (25-19). In deze set was Lars Oostrom aanvallend sterk.
Zaterdag 23 maart staat de volgende wedstrijd op het programma. Er wordt om 17:00 gespeeld in Amsterdam tegen US Heren 1.