Servia heren 1 boekt wederom thuisoverwinning

Zaterdag 2 februari stond de wedstrijd tegen Fusion Rotterdam heren 1 op het programma in sporthal Helsdingen. Na een aantal blessuregevallen de afgelopen weken begon Servia tegen Fusionmet de voltallige selectie aan de wedstrijd.

De start was niet overtuigend. Na een sterke serviceserie van Jan Peter Kok werd de wedstrijd opengebroken en begon Servia beter te spelen. Servia sloot de set relatief makkelijk winnend af (25-19). De volgende set trokken de heren het goede spel door. Spelverdeler Wayne Hol kon zijn aanvallers goed vinden. YmeVeenje blonk uit in een aantal overtuigende scores. Deze set werd met 25-15 gewonnen.

De derde set was vanuit de kant van Servia slecht. In korte tijd stond er een achterstand van 11-2 op de borden. Coach Mark Meuleman probeerde met een aantal wissels nog het spel te verbeteren, dit bracht niet het gewenste resultaat (12-25).

De vierde set begon met minder spel van Servia. Gedurende de set werd Servia sterker en door een sterk collectief kwamen de mannen langszij en sloten de set winnend af (25-21). Een 3-1 overwinning was een feit.

Zaterdag 9 februari wordt er een uitwedstrijd gespeeld tegen PDK Huizen. De wedstrijd start om 18:00.