Servia heren winnen met 4-0 van koploper VV Utrecht


Zaterdag hebben de mannen van Servia de eerste thuiswedstrijd van 2019 gespeeld. In oktober werd de eerste wedstrijd tegen VV Utrecht heren 2 verloren met 3-1. VV Utrecht stond inmiddels op de eerste plek. Een moeilijke wedstrijd volgens de statistieken. 

De wedstrijd begon zonder Dwight Hol. Hij raakte de dag voor de wedstrijd geblesseerd en was niet in staat om te spelen. Rik Meuleman nam zijn positie waar. De eerste set werd er goed gespeeld door beide partijen. VV Utrecht kwam als eerste op setpoint. Door goed blokkerend werk van Lars Oostrom en Jan Peter Kok kwam Servia terug in de set en sloot deze winnend af (26-24). 

De tweede set was ook weer spannend. Aan het einde werd wederom het verschil gemaakt door een sterke blokkering en won Servia ook deze set (25-22).

Tijdens de derde en de vierde set werd er door beide teams een mooie strijd gevoerd voor de winst. In beide sets was Johan Beijen de grote man met een hoog scoringspercentage en een serie snoeiharde  sprongservices werden beide sets winnend afgesloten (25-21, 25-19). 

Zaterdag 26 januari wordt er in IJsselstein tegen Vives gespeeld om 19:00.