Dames 3 gaat lekker!

Jullie zien dames 3 regelmatig op Facebook voorbij komen met korte verslagjes van de gespeelde wedstrijden met altijd een leuke bijpassende foto. Hieronder de laatste berichten:

Vrijdag dames 3 uit bij Boni!

Ei, ei, ei……we zijn zo blij want Corina die is jarig en dat vieren wij! De wil om van de wedstrijd een kadootje te maken was er en zo begonnen we aan de wedstrijd.
Het verslag; Set 1 gewonnen, set 2 was wat lastiger maar ook gewonnen! Met dank aan de dames van Boni! 😅😅 Set 3 gewonnen, set 4 ook gewonnen dus kadootje (bitterballen) binnen gehaald en 5 punten mee naar Vianen!

Dames 3 op (bijna) volle kracht van start in 2019!

Gisteren speelde dames 3 voor het eerst dit seizoen op bijna op volle kracht! De ziekenboeg is bijna weer beter. Resultaat maar liefst 4 wissels op de bank! Dat is weer even wennen!

We mochten gisteren spelen tegen de hekkensluiter van onze poule. VCV had haar jeugdafdeling flink geplunderd en was naar Vianen gereden met een flinke hoeveelheid speelsters. Helaas voor VCV bleven de volledige 5 punten in Vianen zodat dames 3 nog steeds eerste in de poule staat!

Oja en als jullie denken dames 3 levert alleen maar tekst aan wanneer ze winnen! Welnee! De copywriter van dames 3 was geveld door griep waardoor ze 2 wedstrijden heeft gemist. Resultaten daarvan; bekerwedstrijd genadig verloren en de eerste competitie wedstrijd in 2019 werd gewonnen met 1-3.