Servia Ds1 – Taurus Ds4


Afgelopen zaterdag speelde Servia thuis tegen Taurus. Een vooraf gezien makkelijke wedstrijd met een aantal spannende momenten en zelfs een verloren set leverde de dames vier punten op.

Rustig begin

Servia moest even opstaren maar na een redelijke start kon er snel worden uitgelopen op de tegenstander. Een korte servicereeks van Taurus zorgen voor een paar punten, maar de set werd snel afgerond in een 25-18 winst voor Servia. Ook in de tweede set had Servia een redelijke start. Met een mooie servicereeks van Sarah Peek konden de dames de set weer binnenhalen met 25-14.

Spannende set

In de derde set werden er twee speelsters gewisseld in de opstelling, zodat iedereen speeltijd kreeg. De dames kregen meer moeite met de servicepass, waardoor de set up en de aanval niet goed uitpakte. Taurus maakte hier gebruik van en liep uit. Ook een opleving aan het einde van de set mocht niet baten en Servia verloor de set met 20-25.

Afmaken

Na de verloren set nam Servia de opleving van de laatste set mee. De passes lagen beter en zo konden de dames weer meer scoren aan het net. Met een toenemende servicedruk won Servia de laatste set 25-20.

Aanstaande zaterdag speelt Servia Ds1 tegen VCV Ds3 in Veenendaal om 11:30.