Dames 1 tegen Switch

Afgelopen donderdag speelde dames 1 van Servia hun laatste wedstrijd van 2018 in Utrecht tegen Switch D5

1e set
In de eerste set begonnen de dames gelijk enthousiast. Het ging lang gelijk op, maar de dames wisten met hun service veel druk uit te oefenen op de tegenstander. Aan het einde van de set werd Nienke Hendriks na een tijdje rust te hebben gehad i.v.m. een blessure weer in het spel gebracht. De set werd gewonnen met 16-25.

2e set
In de tweede set bouwde de dames opnieuw een kleine voorsprong op. Later in de set verslapte de dames in de rallypass en zo kon de tegenstander terug komen in hun spel. Switch bleek na een aantal lange rally’s de langste adem te hebben en Servia verloor met 26-24.

3e set
In de derde set verslapte het aanvallend vermogen van de dames, maar dat werd redelijk goed gemaakt met hun servicedruk. Na de verloren set hadden er wat verschuiving plaatsgevonden en na een spannend einde werd de set net gewonnen met 25-27.

4e set
De laatste set kreeg Servia hun scherpte terug. Noa Middelkoop kon met haar service een gat slaan in de stand. De scherpte werd voortgezet en ook de laatste set wonnen de dames, dit keer met 17-25.

Na de vakantie speelt Servia Ds1 hun eerste wedstrijd in Montfoort tegen de Valk Ds1 om 15:00. De huidige stand gedurende de winterstop vinden jullie hieronder!