Seizoen 2018 Jongens B1

Afgelopen zaterdag heeft Jb1 weer een fantastisch geweldige wedstrijd gespeeld tegen de 4e plek Limes.

Het werd natuurlijk nog spannender door de stand, winnen zou 3e plek betekenen maar verliezen zou ook 3e plek betekenen. Hartstikke spannend natuurlijk. Gelukkig is het geëindigd met 4-0 voor de servianezen a.k.a je boys van Jb1.

De ster spelers die aanwezig waren zijn: Bram, Koen, Stef, Kay, Bernd, Casper, Chris, Jeroen. En onze geblesseerde maar zeer trouwe kijker en fotograaf Bo. En een bedankje van het team aan Anné voor het coachen.

In dit afgelopen educatieve actieve en vooral sportieve seizoen hebben we toch maar mooi de 3e plek bemachtigd. Niet alleen hebben wij een fijn en gezellig seizoen gehad maar ook een zeer spannende.

Wij willen als team onze coaches en trainers bedanken voor hun moeite en vrije tijd die ze in ons gestoken hebben. Wij hebben tenslotte vaak genoeg gehoord hoe slecht we zijn maar hoe goed we kunnen worden (gelukkig)

Met zijn allen hebben wij flink veel gelachen en flink veel irritaties overwonnen en kijken met groot plezier uit naar het nieuwe seizoen in 2019.

De trainers:
Mariska Van De Wiel – Van den Berg en Lisanne van Verseveld

Joe joe.

Auteurs: Kay Olivier met een klein beetje assistentie van Stef Planje

Onder toeziend oog van Koen Doornekamp en Bram Bos die verder niks hebben gedaan overigens.