Servia Ds1 – Tovo Ds3

Afgelopen zaterdag stond er weer een thuis dag op het programma van Servia en Ds1 speelde tegen de nummer vier Tovo.

Gewaagde tegenstander
De dames van Tovo bleken gelijk een waardige tegenstander. Servia begint rommelig aan de wedstrijd. Ondanks de scherpte aan het net, laten ze steken vallen in de service. De stand gaat gelijk op, maar Servia weet de set net binnen te halen met 26-24. Ook de tweede set blijkt dat de tegenstander het de dames moeilijk kan maken. Met hun hoge servicedruk en verslapping aan Viaanse kant wint Tovo de set dik met 12-25.

Beleving terug
Na een dikke nederlaag in de vorige set beginnen de dames met goede moed aan de derde set. De servicedruk kon weer worden opgevoerd en Servia ging weer hun eigen spelletje spelen. De tegenstander wist nog redelijk in te lopen, maar het werd 25-22 voor Servia.
Ook in de vierde set wisten de dames hun servicedruk op te voeren. Door onder andere een servicereeks van Noa Middelkoop kwam Servia wederom op een voorsprong. Toch werd deze steeds kleiner door eigen slordigheidsfoutjes. Ondanks een spannend einde wint Servia de laatste set 25-23 en daarmee ook de wedstrijd.

Aankomende donderdag speelt Servia Ds1 in Utrecht tegen Switch Ds5 om 19.30.