Heren 2 pakt volle punten in Leersum

Vandaag aan moeten treden tegen de nummer 2. Volleer uit Leersum stonden voor deze wedstrijd 6 punten op ons achter. Van te voren gedacht dat het een redelijk zware pot zou worden. Iedereen was scherp. Om 17.15 uur begonnen. De 1ste set begonnen we redelijk voortvarend. Al snel stonden we een paar punten voor een die gaven we niet meer uit handen. 18-25 en het 1ste punt was binnen.

De 2de set begonnen we wat rommelig en Volleer nam een paar punten voorsprong. Wij hadden een beetje moeite om erdoorheen te komen, maar met hard werken voor elkaar en een goede verdediging kwamen we redelijk snel weer terug en sloten deze set af met 21-25 in ons voordeel. 


De 3de set was een kopie van de 2de set en die sloten we met 20-25 af in ons voordeel. Wilde Volleer toch nog een puntje pakken van ons moest er toch bij hun wat gas bij. Maar na een 5-2 voorsprong kwam Mark-Jan aan de service en toen het punt naar Volleer ging stond er 5-10 op het bord in ons voordeel. 


Volleer geloofde er toen niet meer in en we sloten deze set met 15-25 af in ons voordeel waardoor we nu 11 punten losstaan van de nu nummer 3 en 10 punten op de nieuwe nummer 2.