Heren 3 breekt record

Vandaag speelde H3 tegen Cito.

Maar niemand wist dat er een record gebroken zou worden. Het record voor de langste wedstrijd. Namelijk 2 uur 6 minuten en 28 seconden.

H3 begon matig aan de wedstrijd, veel eigen fouten waardoor de eerste sets verloren werden met 23-25 en nipt met 24-26.

Maar in de 3e set ontwaakte H3 en werd er gevochten en gestreden om de punten. Marcel het kanon zat weer lekker aan te vallen. Wat resulteerde in 25-21.

4e set, de spanning was te snijden. En D1 begon te klappen toen we 15-11 voorstonden, ze waren in de veronderstelling dat het de 5e set was. Maar hun enthousiasme heeft ons de drijfveer gegeven om door te vechten en de 4e set eindigde in 25-22.

5e set werd een kleine voorsprong niet meer uit handen gegeven, en werd de wedstrijd afgerond met 15-12.

Uiteindelijk won H3 met 112 punten tegen 106. Een spannende wedstrijd die resulteerde in een mooie overwinning!