Heren 2 pakt 5 punten

Vandaag aan moeten treden tegen de nummer 3 VCV. Hoewel we 20 minuten later beginnen dan gepland begonnen we 1ste set voortvarend. Binnen no time stonden we 5-0 voor. VCV had geen antwoord op onze service druk. Het was duidelijk dat zij maar 2 spelers hadden waar we wenken rekening mee moesten houden. Maar mede door een sterk blok door Mark-Jan en Dominiek op deze 2 mannen kwamen ze er moeilijk tot niet door. Waarmee we de 1ste set met 25-20 eindigden en dus de 1ste setwinst.

De 2de set begonnen we waar we geëindigd waren en die sloten we met 25-16 af in ons voordeel. Hiermee was het geloof van VCV toch enigszins verbroken.

De 3de set begonnen we ook weer enorm sterk maar je merkte dat we er een beetje te makkelijk over dachten. Het werd rommelig, maar mede door het hondstrouwe publiek, die ons erdoorheen sleepte truien we deze 3de set met 25-18 ook weer onze kant op.

De 4de set was een kopie van de 3de set met die verstande dat we als in eigen hand gaan en dit ook niet meer weg gaan. Mede door een paar weergaloze middenaanvallen van Robert van der Valk eindigden we de set met 25-20. Waardoor we weer 5 punten bij konden schrijven.