Dames 1 pakt thuis 5 punten

1e set
De servicedruk van Servia is gelijk sterk, Noa Middelkoop serveert een gat en de dames staan 8-3 voor. Heren 4 wilde graag met ons meedoen, maar na zes dubbelfouten konden we weer verder met de wedstrijd. Door een goede time-out van VollinGo scoren ze een aantal punten achter elkaar, van 14-7 tot 14-10. Yvon Verburg brengt Servia met haar service weer naar 18-11. Ilse Peek maakt haar debuut en speelt de set vervolgens uit op 25-13.

2e set
Door de hoge servicedruk aan Viaanse kant komt VollinGo niet goed tot een aanval. De ballen die wel worden geslagen worden gelijk afgeblokt. De midden komt er nog wel eens langs, maar door een slechte servicepass van de dames uit Gouda kunnen ze die niet bedienen. Na opnieuw een goede servicereeks van Noa Middelkoop en aantal goede aanvallen wint Servia de set; 25-13.

3e set
VollinGo weet een klein gat te serveren en het staat; 2-6. Met twee goede servicereeksen van Stefanie van Vliet en Yvon Verburg en mooie aanvallen van o.a. Noa Middelkoop komen de dames op een voorsprong te staan; 15-10. VollinGo krijgt nog een servicebeurt, maar Zoë Lubben serveert de set uit; 25-14.

4e set
Met rommelig spel en weinig aanvallen komt Servia toch op voorsprong. Een servicereeks van Stefanie van Vliet bouwt de voorsprong verder uit; 14-8. Een time-out van VollinGo levert ze een extra punt op, maar Yvon Verburg serveert de dames weer tot; 19-10. Na o.a. een ace van Sarah Peek maakt Servia het af op 25-13.

Volgende week speelt Servia Ds1 uit tegen USV Protos Ds6 in Utrecht.