Verslag heren 2 van Servia

Vandaag moest er aangetreden worden tegen Taurus uit Houten. Een jeugdig team waarvan sommige jongens onze zonen konden zijn. We waren van tevoren gewaarschuwd door onze scout vorige week dat ze enige servicedruk konden leveren.
De 1ste set begon en die ging lange tijd gelijk op waarbij de tegenstander steeds enkele punten voor stond. Maar toen de 20 was bereikt waren we er klaar mee. We voerden het tempo een beetje op en sloten de set af met 25-22. Tijdens de set wissel hoorden we dat ze spraken over “vanaf de 20 kun je zien dat de ervaring gaat spelen”. De 2de set waren de gasten lamgeslagen en na 15 minuten stond er 25-11 op het scorebord. Dus de belangrijke 3de set “voor dubbele punten” moest er weer geconcentreerd gebald worden.
Deze set begon niet zo heel goed voor ons waardoor we met een punt of 5 achter kwamen. Maar door de servicebeurt van Robin Lieftinck kwamen we langszij en eindigden we de set met 25-21 in ons voordeel. Dus de 4 punten waren in ieder geval al binnen. De 4de set ging weer lange tijd gelijk op maar na enige tijd stonden de gasten met 19-14 voor. Ná een paar goeie services kwamen we weer redelijk dichtbij maar uiteindelijk moesten we de 4de set laten lopen met 22-25. Kortom weer 4 punten op onze conto waardoor de 1ste plek nog steeds een feit is.