Dames 3 haar eerste drie wedstrijden

Waren we vorige week (29 sept) nog erg onder de indruk van onze nieuwe wedstrijdshirts waardoor er werd verloren. Deze week de A12 af richting Veenendaal vol goede energie. De eerste twee sets ging het gelijk op maar werden wel in het voordeel van Servia dames 3 afgesloten.

In Veenendaal hadden ze de plaatselijke trommelaars opgetrommeld! Sommige van ons vonden het maar niks maar andere werden er juist door gemotiveerd! Stand 4-25, hoppa! Ook de vierde set werd winnend afgesloten dus de A12 terug naar huis met 5 punten in the pocket! 

Terwijl het vandaag (13 oktober) een heerlijke zomerse najaarsdag was, mocht Servia D3 thuis aantreden tegen Boni! Temperatuur in de hal 30+. Sinds deze week beschikt dames 3 over 2 nieuwe speelsters. Om het voor ons allemaal makkelijk te maken. De nieuwe dames heten Linda en Sandra. De eerste set werd er goed en geconcentreerd gespeeld! Goed verdedigd en aangevallen. De tweede set zijn we vergeten en set 3 en 4 werden ook netjes en winnend afgesloten! In het kort….3-1 voor een blij team!