Servia komt voor revanche naar Vollido!

Het is zover, tijd voor revanche voor Servia. Net als vorige week treedt het aan tegen Vollido. Toen werd er met minimaal verschil verloren. Vandaag willen ze dat recht zetten. De jongens reizen in ieder geval met vol goede moed af naar Hendrik-Ido-Ambacht.

In de eerste set spelen de jongens van Servia goed. De rust wordt goed bewaard. Het lukt Servia om Vollido uit hun spel te halen. De set eindigt dan ook in winst voor de Vianezen. Het wordt 20-25.

In set 2 is het Vollido dat sterker begint. Ze bouwen dan ook een kleine voorsprong uit. Maar Servia laat zich niet kennen. Met een heerlijke comeback gaan ze met een 20-21 voorsprong de time-out in. Bijna lukt het ze om ook deze set binnen te slepen maar het is toch Vollido die de set pakt. Het wordt 26-24.

Set 3 is voor Servia de minste set van de wedstrijd. Geen moment krijgen de jongens echt grip op de set. Het is dan al snel beslist in het voordeel van Vollido. Het wordt 25-16.

Set 4 moet gewonnen worden om er nog een vijfde set uit te slepen. En dat lukt! Servia speelt weer erg sterk en weet Vollido opnieuw te ontregelen. In het volleyballende en het mentale vlak wint Servia hier de set in een wedstrijd waar de gespannen sfeer tussen de teams steeds meer toeneemt. Het wordt 17-25.

Om de revanche compleet te maken, moet de laatste set gewonnen worden. Helaas lukt dit niet. In de vijfde set wordt er verloren met 15-7. Dat betekend dat de wedstrijd in een 3-2 overwinning voor Vollido eindigt.

Ondanks dat er opnieuw nipt is verloren mogen de jongens opnieuw trots zijn. Ze hebben weer een heerlijke wedstrijd neergezet.

23 april is de volgende wedstrijd, uit in Woerden. Tot dan!