Servia JA1 komt net te kort in spannende wedstrijd!

Het is weer een thuisdagje voor Servia dat aantreed tegen Vollido JA1. Met een bijna compleet team + een trainer zijn de jongens er helemaal klaar voor. 

De eerste set begint Servia sterk. Alles waar op getraind is komt goed naar voren. Dat zal voor de hele wedstrijd spannende rally’s opleveren. Ondanks dat Servia de set sterker begint, gaat het gelijk op. Halverwege de set loopt Vollido uit en die voorsprong geven ze niet meer weg. Het wordt 16-25. 

In de tweede set speelt Servia weer sterk en worden er nog steeds weinig eigen fouten gemaakt. Het blok staat steeds goed en voor elke bal wordt vol gegaan. Toch gaat ook deze set naar Vollido. Het wordt 18-25.

In set 3 wordt het goede spel van Servia dan eindelijk beloont in winst van de derde set. Alles wordt goed opgevangen en daardoor is er ruimte voor leuke side-outs. Servia wint de set met 25-21.

Met nog alles om voor te vechten in set vier, gaat het de hele set gelijk op. Ondanks dat Servia heel dichtbij is om er nog een 5e set uit te slepen, is het Vollido die met minimaal verschil de set wint. Het wordt 23-25. 

Ondanks het 3-1 verlies is het een wedstrijd waar trots op teruggekeken wordt. Volgende week kunnen de jongens revanche nemen als Vollido opnieuw de tegenstander is. Tot dan!