VCV eindigt de winstreeks van Servia!

De jongens van Servia JA1 reizen af naar Veenendaal voor een wedstrijd tegen VCV. Eerder dit seizoen werd er in Vianen al met 4-0 gewonnen van VCV. Servia gaat dan ook met vol goede moed de wedstrijd in.

Servia begint sterk aan de wedstrijd. Als de rommelige foutjes er uit worden gehaald, zijn de jongens van Servia deze set niet te stoppen. De winst in de set is dan al gauw binnen. Het wordt 25-16.

De volgende set begint wat rommeliger. Ondanks dat het op achterstand komt, weet Servia zichzelf te herpakken. Uiteindelijk nemen ze de overhand in set. Richting het einde van de set laat Servia de tegenstander nog redelijk terugkomen maar tot echte spanning in het einde van set komt het niet. Servia wint de set met 25-21.

Met een 2-0 voorsprong gaat Servia de derde set in. Maar deze set loopt anders de voorgaande twee. De jongens komen niet in hun spel wat ze eerder deze wedstrijd wel konden laten zien . VCV pakt de leiding en sluit de set winnend af. Het wordt 25-21 voor VCV. Hiermee geeft Servia pas hun tweede punt van dit hele seizoen weg.

De laatste set gaat dus om winst of gelijkspel. Voor Servia is het een kwestie van de wedstrijd rustig uitspelen en zo alsnog met de winst er vandoor gaan. Dit lijkt te lukken. De jongens spelen goed en houden de voorsprong in de wedstrijd. Wanneer Servia er bijna is, komt VCV terug in de wedstrijd. Het lukt Servia niet om zich te herpakken. Na een comeback wint VCV de set, heel nipt, met 26-24.

Een zeer matig resultaat voor de jongens uit Vianen waar teleurgesteld op wordt teruggekeken. Voor het eerst dit seizoen weet Servia JA1 niet te winnen. Ondanks dit puntenverlies is de eerste plek nog wel voor Servia. Volgende week is VV Utrecht de tegenstander in Vianen. 13:30 start de wedstrijd helaas zonder publiek maar wel met motivatie om deze teleurstelling van zich af te spelen.